Ko par Vaivara skandalozo veidu, kā reklamēt izrādi, domā citi aktieri?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rebeka Žeire/LETA

Jau rakstījām iepriekš, ka «Spēlmaņu naktij 2016» nominētais režisors Regnārs Vaivars sarunā ar žurnālu «Vakara Ziņas» atklājis: lai reklamētu savu jauno izrādi - viņa versiju par Mika Milliaho lugu «Haoss» ar nosaukumu «Divas māsas un draudzene», bijis spiests publiski melot. Arī par sievas (aktrises Madaras Botmanes) spontāno abortu. Ko par šo ambrāžu domā citas iesaistītās puses un pati Vaivara sieva?

Toreiz režisors bija izteicies, ka šie un citi presē izskanējušie skandalozie izteikumi esot izteikti tikai un vienīgi tāpēc, lai trīs daiļas aktrises - Iveta Pole, Karīna Tatarinova, Inga Tropa - nespēlētu izrādi pustukšās zālēs. Vaivars stāsta, ka Ģertrūdes ielas teātra finansējums, lai reklamētu izrādi, ir bijis niecīgs, un tāpēc viņš izdomājis pats savu reklāmas kampaņu.

Izdevums «Kas Jauns» noskaidroja, ko aktrise Madara Botmane domā par šo savdabīgo un ne visai ētisko reklāmas veidu. «Tā ir dziļi personīga lieta... Es nevēlos arī komentēt, cik korekta no mana vīra puses ir šāda rīcība. Man ir visas tiesības publiski neizteikt viedokli par savu vīru, vai ne? Vienalga, vai tas būtu pozitīvs vai negatīvs. Tā ir mana privātā dzīve.»

Arī izrādē tēlojošā aktrise Katrīna Tatrinova izvairās no sava viedokļa paušanas. «Tas viss lai paliek manā ziņā. Kāds man tur var būt viedoklis? Esmu viņa aktrise, esmu viņa izrādē un esmu laimīga. Par to, kādā veidā viņš reklamē izrādi... Ziniet, par visu, ko viņš dara, viņš informē mūs, otrkārt, tas ir viņa ziņā, un, treškārt, es nemaz neesmu lasījusi to informāciju un uz nostāstiem nepaļaujos.»

Atgādinām, ka traģikomiskais stāsts ir par trim sievietēm - skolotāju, žurnālisti un psihoterapeiti, kurām pāris mēnešu laikā dzīve sagriežas kājām gaisā. Psihoterapeite guļ ar savu pacientu, skolotājai draud štatu samazināšana, bet žurnāliste atrodas šķiršanās procesa vidū.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu