Halks Hogans panācis vienošanos savā seksa video lietā un saņems 31 miljonu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reu

Aktieris, cīkstonis Halks Hogans un portāls «Gawker» panākuši vienošanos seksa video lietā, un cīkstonis no portāla saņems 31 miljonu dolāru par morālajiem kaitējumiem, kurus tam nodarījis divu minūšu videoklips. Ne tikai portāls piekāpies prasībai, bet tiem pretī panācis arī cīkstonis, jo, turpinot lietu, viņš varēja iegūt pat 140 miljonus dolāru!

Seksa videoierakstā Hogans nodarbojas ar seksu ar sava drauga Toda «Bubba the Love Sponge» Klema sievu Heteri. Incidents noticis jau 2006.gadā, bet tikai tagad tas ir pilnībā izsmelts.

Aktiera tiesas prāvu finansēja miljonārs Pēteris Tīls, un, pateicoties uzņēmēja naudai un sakariem, portālam 2016.gadā nācās izziņot par bankrotu un pārtraukt darbību.

Zvaigzne ir droša, ka, sākot prāvu, portāls nebaidījās no galarezultāta, jo uzskatīja, ka cīkstonim nepietiks naudas, lai procesu novestu līdz galam.

Portāla vadība presei paziņoja, ka ir panākta vienošanās, jo, turpinot tiesu darbus, vēl vairāk tiks sāpināti cilvēki, kā arī izmaksas būs pārāk lielas un nenesīs nevienam labumu.

Gan viņi, gan pats cīkstonis vēlas aizmirst notikušo, tāpēc panākta vienošanās un visi pāršķir savās dzīvēs jaunas lappuses.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu