Slavenības no katra Latvijas novada atklāj jauna koncepta restorānu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

Pašā Rīgas sirdī – Stacijas laukumā, tirdzniecības centrā «Origo» – ceturtdien, 3.novembrī, svinīgi atklāts pirmais jaunā dizaina koncepta «Lido» restorāns Rīgā. Tā izveidē uzņēmums investējis 600 tūkstošus eiro. Restorānu atklāja četras slavenības, kuras pārstāvēja katra savu Latvijas novadu.

Restorāna atklāšanas pasākumā sabiedrībā iemīļotas personības – Latvijas novadu vēstneši – kopīgi izveidoja simbolisku ceļa virzienu rādītāju, atzīmējot attālumu līdz savai dzimtajai vietai.

Latgali pārstāvēja brāļi Atis un Jānis Auzāni, Zemgali – dziedātāja Ieva Sutugova, Vidzemi – pasākuma vadītājs, aktieris Intars Rešetins un dziedātāja Olga Rajecka.

Tāpat pasākuma laikā tika izziņota «Lido» sadarbība ar Latvijas labāko pludmales volejbolistu duetu Jāni Šmēdiņu un Aleksandru Samoilovu, uzņēmumam kļūstot par sportistu komandas galveno ēdinātāju.

Jaunā restorāna dizaina koncepta autore ir māksliniece Evija Ķirsone, kuras radītais interjers ir mājīgs un vienlaikus mūsdienīgs.

Atklāšanas viesi varēja baudīt restorāna piedāvātos ēdienus un dzērienus un apspriesties ar pavāriem, kā arī katra novada vēstnesi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu