Kerija oficiāli šķīra savu laulību pāris nedēļas pirms jauno attiecību izjukšanas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

«TMZ» raksta, ka dziedātāja Meraija Kerija un viņas vīrs Niks Kanons šķīra savu laulību jau septembrī, pirms Kerijas un viņas jaunā līgavaiņa, miljardiera Džeimsa Pakera atpūtas brauciena uz Grieķiju.

Jau septembrī Niks beidzot piekrita parakstīt laulības šķiršanas dokumentus, jo pēc divu gadu ilgajiem tiesu darbiem to apmierināja viss dokumentos redzētais.

Pāris vienojās, ka viņu bērni Marokāns un Monro tiks audzināti dalītajā aizbildniecībā, bet sešos gados iegūtā manta tika sadalīta godīgi - divās daļās.

Pirms saderināšanās ar miljardieri Kerija nevēlējās ne dalītu aizbildniecību pār bērniem, ne atdot vīram pusi no laulības laikā sapelnītās naudas.

Grieķijas brauciena laikā māksliniecei radās domstarpības ar Pakeru, kuras viņa nerisināja, bet devās atpakaļ uz Ameriku.

Nu pāris šķiras, Kerija var paturēt trīsdesmit piecu karātu saderināšanās gredzenu, bet Meraija vēlas vairāk un iesūdzēja uzņēmēju tiesā, vēloties iegūt 50 miljonus dolāru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu