Dziedātāja Adele un viņas mīļotais Saimons Konekijs ir saderinājušies

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Kā ziņo ārzemju preses izdevumi, pēc piecu gadu ilgām attiecībām beidzot saderinājusies dziedātāja Adele un viņas mīļotais Saimons Konekijs. Pāris ir droši, ka tagad ir īstais laiks saderināties, bet bez lieka trokšņa, milzīga saderināšanās gredzena un bez greznām kāzām, visu viņi vēlas vienkārši un ar mīlestību.

Pāris uzskata, ka ir īstais laiks saderināties, jo ir kopā jau piecus gadus, mīl viens otru, pazīst viens otru un tiem ir četrus gadus vecs dēls Andželo.

Par to, ka pāra attiecībās joprojām ir dzīva romantikas dzirksts, liecina arī fakts, ka Saimons pavisam nesen attiecību gadadienā rīkoja īpašu, romantisku vakaru savai mīļotajai, kura iesākumā jau koncerta laikā pārsteidza Adeli.

Dziesmas vidū pēkšņi no griestiem sāka krist rozā konfeti papīrīši, uz kuriem bija rakstīts: es tevi mīlu, apsveicu gadadienā, tu esi mans eņģelis.

Nu pāris saderinājušies un plāno mazas, romantiskas kāzas!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu