«Izklausies redzēts» pirmo reizi uzvaras laurus plūc Emīls. Rammstein spridzina!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Šovakar TV ekrānos bija baudāms jau sestais šova «Izklausies redzēts» raidījums. Vairāku dalībnieku priekšnesumi bija pārsteigumu pilni, taču šoreiz pārliecinošus uzvaras laurus plūca Emīls Kivlenieks, kurš uz skatuves «uguņoja» kā grupas Rammstein solists Tils Lindemans un izpildīja dziesmu Sonne. Emīls līdz ar uzvaru raidījumā ieguva 200 eiro, kas nonāks viņa izvēlētajam labdarības mērķim – Purmsātu speciālajai internātpamatskolai.

Sestā raidījuma «Izklausies redzēts» pastāvīgajai žūrijas komisijai – Jānim Šipkēvicam, Janai Duļevskai, Artim Robežniekam šoreiz bija pievienojusies iepriekšējās sezonas dalībniece Ieva Pļavniece.

Šovakar košās Katerīnas Zetas-Džounsas tēlā iejutās Ieva Sutugova, kura bija sagatavojusi īpaši izklaidējošu un valdzinošu numuru dziesmai «All that Jazz», kas tika novērtēts, piešķirot godpilno 2. vietu. Savukārt Dināra Rudāne bija pārtapusi par amerikāņu popmūzikas dīvu Bejonsē un ar dinamiskās dziesmas «Flawless» izpildījumu ieņēma 3. vietu.

Iepriekšējā raidījuma uzvarētāja Rūta Dūduma šoreiz ierindojās 4. vietā. Rūta bija pārvērtusies par pasaules meiteņu mīluli Džastinu Bīberu un izpildīja tik zināmo hitu «Baby». Uzreiz pēc tam – 5. vietā – palika Džona Mārša atveidotājs Normunds Pauniņš, kurš uz skatuves kāpa pilnīgi kails un, domājams, samulsināja ne vienu vien skatītāju, izpildot dziesmu «Sweet Harmony».

Futbola deju stila iedibinātājs – brazīļu dziedātājs Mišels Telo jeb Dzintars Čīča šovakar izpildīja dziesmu «Ai Se Eu Te Pego» un palika 6. vietā. Taču 7. vietu šovakar dalīja Yana Kay un Mārtiņš Ruskis. Jana bija iemiesojusies solistā Džei Kei no grupas «Jamiroquai» un izpildīja «You Give Me Something», bet Mārtiņš atveidoja norvēģu supergrupas «A-ha» solistu Mortenu Harketu un dziedāja visiem iemīļotu dziesmu «Take On Me».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu