Mākslinieks Dāvids neierodas uz savas jaunās mēteļu kolekcijas prezentāciju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

27.oktobrī studijā «LA BEAUTÉ» norisinājās skandalozā modes mākslinieka Dāvida mēteļu līnijas «Ek'lērs» modes skate. Pats mākslinieks neieradās uz kolekcijas prezentāciju, jo esot tik skandalozs, ka ar savu klātbūtni nevēlējās izbojāt viesiem vakaru.

Franču gaisotne ielenca viesus, tiklīdz tie iegāja studijā, kurā norisinājās modes mākslinieka Dāvida jaunā skate. Fonā skanēja franču mūzika, salona interjers radīja vajadzīgo atmosfēru, bet bārmeņa Gvido Elkšņa kokteiļi, kuri ikvienam viesim tika piemeklēti speciāli, lika justies īpaši visiem sanākušajiem.

Vakara namamātes, vadītājas lomā iejutās šarmantā, vienmēr pozitīvā dziedātāja Liene Šomase, kura skates laikā raksturoja ikvienu mēteli, aprakstot to un nosaucot nosaukumu.

Skates laikā viesiem tika izdalītas lapas, kurās tie pie katra mēteļa varēja pierakstīt savus komentārus, kurus vēlāk apkopojot, lasot, modes mākslinieks sapratīs, ko īsti vēlas viņa radīto šedevru pircējs.

Liene un salona īpašniece atklāja, ka Dāvids pats nav ieradies uz īpašo vakara pasākumu, jo ar savu skandalozo slavu, uzvedību nevēlas izbojāt vakaru sanākušajiem viesiem.

Pēc pašas skates viesi varēja neformālā gaisotnē baudīt uzkodas, lielā cieņā bija dažādu veidu eklēri, kā nekā pašu modes kolekciju sauc «Ek'lērs».

Tāpat dāmas varēja pielaikot jaunās kolekcijas mēteļus un uzreiz iegādāties izvēlētos modeļus.

Ikviens viesis, dodoties mājās, saņēma dāvanu no salona «LA BEAUTÉ».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu