Dziedātāja Lady Gaga, uzstājoties vienā no Ņujorkas bāriem, sākusi raudāt

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Sava jaunā albuma «Joanne» ietvaros dziedātāja Lady Gaga rīko īpašu koncerttūri «Dive bar tour» un uzstājas mazos bāros visā Amerikā. Par ļoti emocionālu uzstāšanos kļuva koncerts vienā no Ņujorkas bāriem, kura laikā Lady Gaga sākusi raudāt.

Pirms slavas iegūšanas dziedātāja, kā jau vairums popularitāti un lielās skatuves alkstošo mākslinieču, uzstājās dažādos Ņujorkas bāros, un vienā no šiem bāriem zvaigzne atgriezās jau slavenības statusā.

Bārā «Bitter end» Lady Gaga sniedza vienu no saviem pirmajiem koncertiem, tāpēc tas īpaši iekritis viņas sirdī un atgriešanās veicinājusi atmiņas, kas lika sievietei sākt raudāt uzstāšanās laikā.

Slavenības komentējusi asaras ar vārdiem, ka bārā uzstājusies, kad viņai bijuši piecpadsmit gadi, un viņa nespēj noticēt, ka, pateicoties koncertam, bāra darbinieki pārstūmuši klavieres, kuras vienā vietā atradušās tik daudzus gadus.

Koncertējot mazos bāros, māksliniece cer radīt intīmāku atmosfēru, kuru baudīt kopā ar saviem kvēlākajiem mūzikas cienītājiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu