Džons Olivers piedāvā Trampam savu «Emmy» balvu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Televīzijas sarunu šova «The Last Week Tonight» vadītājs komiķis Džons Olivers piedāvājis Republikāņu partijas Baltā nama kandidātam Donaldam Trampam savu «Emmy» balvu gadījumā, ja Tramps zaudēs ASV prezidenta vēlēšanās.

Olivers savu piedāvājumu izteica pēc pagājušajā nedēļā notikušajām prezidenta amata kandidātu debatēm, kurās Demokrātu partijas izvirzītā kandidāte Hilarija Klintone atsaucās uz Trampa izteikumiem par viņa zaudējumu «Emmy» balvu ceremonijā.

Tramps reiz balvu ceremoniju apsūdzēja par negodīgiem rezultātiem, kad viņa realitātes šovs «The Apprentice» balvu neieguva. To pašu viņš tagad saka arī par prezidenta vēlēšanām.

«Protams, viņš grib iegūt «Emmy». Tā ir sieviete no zelta, un tā ir tikpat maza kā viņa rokas,» jokoja Olivers, piebilstot, ka Trampam tā būtu ideāla dzīvesbiedre.

Šova vadītājs uzsvēra, ka aizvien vairāk šķiet, ka gadījumā, ja Tramps nekļūs par nākamo ASV prezidentu, viņš vēlēšanu rezultātus neatzīs. Uzņēmējs piekritis atzīt rezultātus vienīgi tad, ja uzvarēs viņš.

Uzrunājot pašu republikāņu kandidātu, Olivers Trampam izteica piedāvājumu - ja republikāņu kandidāts zaudētu, viņš iegūtu Olivera «Emmy» statueti, un līdz ar to, ja 8.novembrī paredzētajās vēlēšanās Tramps zaudētu, viņam tomēr būtu kāda uzvara.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

    Nepalaid garām!

    Uz augšu