Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

No nozagtā telefona publicēti necenzēti Kardašjanas kailfoto

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

Kā zināms, realitātes šovu zvaigznes Kimas Kardašjanas (Kim Kardashian) aplaupīšana Parīzē beidzās ar 35 gadus vecās zvaigznes gredzena, citu dārglietu un pats interesantākais - mobilā telefona nolaupīšanu. Šonedēļ tīmeklī nopludināti divi Kimas kailfoto, kurus savulaik apaļo formu īpašniece pati publicēja sociālajos tīklos, tiesa, cenzētus. Pateicoties garnadžiem, beidzot varam aplūkot necenzētās fotogrāfijas, kurās Kima redzama visā savā dailē.

Visticamāk, ka Kimas telefonā atrodamas vēl daudzas interesantas lietas, un par to gan jau drīzumā uzzinās visa pasaule.

Mēs, cienot Kardašjanas privātumu, tomēr publicēsim cenzētus foto. Tāpat kā viņa pati.

Foto aplūkojamas šeit

Iespējams, uzradīsies pat kāds pikants video, kurā redzama Kima ar savu vīru Kanji Vestu. Zināms, ka Kimai savulaik jau bija incidents ar «seksa kasetes» nopludināšanu tīmeklī.

When you're like I have nothing to wear LOL

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kā jau ziņots, mēneša sākumā agrā rīta stundā istabā, kur atradās Kardašjana, ielauzās pieci vīrieši, sasēja televīzijas zvaigzni un paņēma dārglietas. Neilgi pirms tam Kardašjana sociālajos tīklos bija publicējusi foto ar iespaidīga izmēra briljanta gredzenu pirkstā.

Laupītāji no notikuma vietas aizbrauca ar velosipēdiem.

Pēc notikušā Kardašjana atgriezās Ņujorkā. Kopš tā laika televīzijas personība vairs nav bijusi aktīva sociālajos tīklos.

Otrdien Kardašjana iesūdzēja tiesā vietni «Mediatakeout.com» par rakstu, ka viņa pati esot sarīkojusi laupīšanu, lai apkrāptu apdrošinātājus.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu