Vests atlaidis darbiniekus pēc tērpu kolekcijas izgāšanās Ņujorkas modes nedēļā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Reperis Kanje Vests nespēj uztvert kritiku tik viegli, kā no malas liekas. Pēc neveiksmīgas jaunās apģērbu kolekcijas debijas Ņujorkas modes nedēļā viņš atlaidis trīsdesmit darbiniekus no darba. Šajos darbiniekos ietilpa visi zīmola štata darbinieki.

Savu jaunāko, pēc skaita ceturto modes kolekciju reperis demonstrēja Ņujorkas modes nedēļas ietvaros un nosauca to par «Yeezy season 4».

Pēc skates reperis dzirdēja daudz kritikas saistībā ar tērpiem, kā arī pašas skates organizēšanu, tieši šā iemesla dēļ viņš atlaida darbiniekus, uz kuru pleciem gūlās pašas skates veiksmīga izveide.

Skate aizkavējās par gandrīz stundu, viesiem bija jāsēž saulē, karstumā, un tieši šā iemesla dēļ skates laikā vairākas modeles zaudēja samaņu.

Tāpat reperis atteicies no biznesam domātā mobilā telefona, tā ka biznesa partneri ar to var sazināties tikai pa e-pastu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu