«Grejas anatomijas» zvaigzne paziņojusi, ka ir biseksuāla

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Populārā seriāla «Grejas anatomija» zvaigzne Sāra Ramiresa ar uzrunu uzstājusies «Note summit» laikā un paziņojusi, ka ir biseksuāla.

Televīzijas zvaigzne, kura jau kopš 2012.gada ir precējusies ar Raienu Deboltu, savā uzrunas laikā palikusi personīga un atklājusi pāris nevienam nezināmus faktus par sevi, kā, piemēram, to, ka ir biseksuāla.

Uzrunā aktrise runājusi, ka tik daudz jauniešiem jāsastopas jau agrā vecumā ar rasismu, jāsaprot sava dzimumidentitāte, seksuālā orientācija, jāizvēlas reliģija, politiskā piederība, jāapzinās sava sociālā un valsts piederība.

Turpinot tālāk, aktrise stāsta par sevi, izmantojot vārdus – imigrante, meksikāņu – īru piederības, biseksuāla, sieviete, jauktas rases, katole.

Aktrise atklāja, ka iesaistās projektos, kuri ļauj sadzirdēt jauniešus, to domas, vēlmes, jo tikai tā jaunā paaudze spēs bez jebkāda spiediena atbildēt paši sev par visām šīm lietām un tas padarīs viņus par īstām personībām.

Četrdesmit vienu gadu vecā aktrise arī seriālā «Grejas anatomija» spēlē biseksuālu ārsti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu