Šoreiz «Izklausies redzēts» uzvar trauslais zvirbulītis Ieva Sutugova

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

9.oktobra vakarā patīkami pārsteidza TV3 šova «Izklausies redzēts» dalībniece Ieva Sutugova, kura pārliecinoši atveidoja trauslo, augumā mazo, bet garā stipro dziedātāju Edīti Piafu, kuru dēvē arī par trauslo «zvirbulīti». Sutugovas priekšnesumu žūrijas locekļi atzina par neatkārtojamu un vienreizēju, un dziedātāja guva uzvaru 3.raidījumā!

2. vietā ierindojās Jana Kay, kura pārvērtās par latviešu dziedātāju Intaru Busuli, izpildot viņa populāro dziesmu «Brīvdiena», un priekšnesums raisīja smaidu ne tikai skatītājos, bet arī dalībniekos un žūrijas locekļos. Savukārt iepriekšējo divu raidījumu uzvarētāja Dināra Rudāne ierindojās 3. vietā. Šoreiz Dināra bija pārvērtusies par 20. gadsimta 70. gadu amerikāņu dziedātāju Minniju Ripertoni un izpildīja lipīgo dziesmu «Loving You».

4. vietas ieguvējs Mārtiņš Ruskis jau otro nedēļu iejutās latviešu mākslinieka tēlā, šovakar pārtopot par Agri Semēvicu no «100 Debijas» un izpildot viņu hitu «Man dimantu nav». Klātienē Ruska pārvērtības vēroja arī pats Semēvics, kurš vēlāk, ādas jaku pasitot azotē, devās uz skatuves un kopīgi ar Ruski izpildīja dziesmas piedziedājumu, tikmēr Reiniks fonā demonstrēja tolaik populārās dejotāju apļveida kustības.

Rūta Dūduma ieņēma 5. vietu. Dūduma atveidoja pasaulslaveno britu dziedātāju Leonu Levisu un izpildīja dziesmu «Bleeding Love». Uzreiz pēc tam – 6. vietā – ierindojās Normunds Pauniņš, kurš trešajā raidījumā iejutās leģendārās estrādes dīvas Allas Pugačovas tēlā un izpildīja dziesmu «Делу время».

Savukārt Emīls Kivlenieks, kurš palika 7. vietā, visus šarmēja ar ritmiskām kustībām, atveidojot Rodu Stjuartu un izpildot «Some Guys Have All The Luck». Pēdējo, 8. vietu ieņēma franču estrādes leģenda Džo Dasēns jeb Dzintars Čīča, izpildot dziesmu «Taka Takata».

Atgādinām, ka šovā «Izklausies redzēts» dalībnieku galvenais uzdevums ir pēc iespējas precīzi atdarināt cita skatuves mākslinieka tēlu, kā arī visiem dalībniekiem dziesmas jāizpilda nevis paša balsī, bet gan precīzi atveidojot izvēlētā mākslinieka balsi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu