«Īgnais kaķis» uzstājas Brodvejā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Interneta slavenākais kaķis ar iesauku «īgnais kaķis» nedēļas nogalē ne tikai ieguva pats savu vaska līdzinieku, bet arī uzstājās Brodvejas mūziklā «Cats» («Kaķi»). Četrus gadus vecā kaķene pozēja līdzās savai vaska figūrai Tiso kundzes vaska figūru muzejā Vašingtonā, un vēlāk iepozēja bildēm ar citām slavenām muzeja figūrām, piemēram, bijušajiem ASV prezidentiem Abrahamu Linkolnu, Džonu Kenediju un Ronaldu Reiganu.

«Viņa jutās saviļņota. Kā redzat, viņa vēl tā jūtas,» teica kaķenes īpašniece Tabata Bundesene, kad viņai jautāja par mīluļa sajūtām.

Pēc vizītes valsts galvaspilsētā kaķenes nākamā pietura bija Ņujorkas Brodvejas skatuve, kur viņa piektdien bija goda viesis Endrū Loida Vēbera mūzikla «Cats» izskaņā.

Skanot plašiem aplausiem no aktieru un skatītāju puses, viņa saņēma piemiņas plāksni par godu savai Brodvejas debijai.

«Īgnais kaķis» kļuva slavens 2012. gadā sava mūžīgi īgnā skatiena dēļ, kuru izraisa kaķu ģenētiska anomālija.

Par kaķeni 2014. gadā uzņēma filmu «Grumpy Cat's Worst Christmas Ever» («Īgnā kaķa vissliktākie Ziemassvētki»), un viņai par godu izveidotas arī bilžu grāmatas un mīkstās rotaļlietas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu