Vai tā ir burvestība, vai zinātnes sasniegums?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šis jaunais krēms pārvēršas... eļļā!

Katras sievietes vannas istabā būtu jābūt vismaz vienam produktam, kas ne tikai ļauj viņai sajusties īpašai, bet kas arī sniedz maksimālu labumu ādai. Biotherm jaunais krēms Blue Therapy Cream-in-Oil ir viens no šādiem unikālajiem produktiem, un tas būs lielisks papildinājums jebkuram ikdienas pretnovecošanās skaistumkopšanas rituālam.

Marine Connectum un dabīgās ārstnieciskās eļļas: spēcīga savienība

Cream-in-Oil

Krēma un eļļas kombinācija rada unikālu un izsmalcinātu tekstūru

Tas, kas padara Biotherm produktu Cream-in-Oil tik īpašu, ir tā medum līdzīgā, vieglā želejveida tekstūra, kas nav taukaina vai lipīga, neraugoties uz šī krēma sastāvā esošo augsto eļļu koncentrāciju. Šī tekstūra tiek iegūta, izmantojot nanoemulsijas tehnoloģiju (precīzāk — eļļas sadalīšanas tehnoloģija mikrodaļiņās), kas sašķeļ eļļas pilienus vēl mazākos pilienos, līdz tie kļūst caurspīdīgi un līdzīgi želejai. Uzklājot krēmu uz sejas, tas vēlreiz sadalās un pārvēršas siltā eļļā. Tā kā Marine Connectum ir līdzīgs sastāvs kā cilvēka ādai, eļļa var nekavējoties uzsūkties, tādā veidā sniedzot tūlītēju un intensīvu mitrināšanu sausai un novecojušai ādai.

Saņemiet bezmaksas paraudziņu jau tagad!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu