Aktieris Breds Pits nespējot noticēt tam, par ko kļuvusi viņa dzīve

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktieris Breds Pits joprojām esot sagrauts un nespēj aptvert ne to, ka šķiras no sievas, ne to, ka nespēj normāli satikt bērnus, jo pagaidu aizbildniecību tiesa piešķīrusi Džolijai.

Aktieris nespēj noticēt, ka šādi beigušās četrpadsmit gadus ilgas attiecības.

Zvaigzne nespēj apzināties to, par ko kļuvusi viņa dzīve, ka viss ir sagrauts, «brūk» kopā, vienīgais, kas Pitam palīdz turēties un nemest plinti krūmos, ir viņa bērni, kuru dēļ viņš izlēmis dzīvot atlikušo dzīvi.

Lai vai kā, Pitam ir iespēja satikt bērnus, bet, tā kā pēc paziņojuma par šķiršanos viņš tos nav redzējis, lai mazinātu bērniem nodarīto psiholoģisko traumu, pirmā vizīte notiks psihologa klātbūtnē.

Breda draugi presei atklāj, ka aktieris daudz laika pavada kopā ar draugiem, ģimenes locekļiem un, stāstot sīkumus par savu dzīvi, mēģina saprast, kurā mirklī viss sāka iet greizi.

Tāpat ir aizdomas, ka Pits cieš no depresijas, tāpēc laikā, kad aktieris neatrodas pie savas ģimenes, viņš saņem daudz telefona zvanu no mātes, kura vēlas pārliecināties, ka dēlam viss kārtībā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu