NBC atceļ Deivida Duhovnija seriālu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Telekanāls NBC pēc divām sezonām atcēlis seriālu «Aquarius», kurā amerikāņu aktieris Deivids Duhovnijs spēlēja Losandželosas policistu, kurš izmeklē Čārlza Mensona un viņa sekotāju lietu, vēsta žurnāls «The Hollywood Reporter».

«Aquarius» pirmās sezonas izrādīšana sākās 2015.gada vasarā. Tas bija pirmais seriāls, kam pēc pirmās sērijas iznākšanas televīzijā skatītāji varēja internetā straumēt visu sezonu uzreiz.

Zemo reitingu dēļ NBC pārcēla seriāla jauno sēriju izrādīšanu no ceturtdienām uz sestdienām, taču telekanāls vienalga pasūtīja jaunu sezonu.

Kaut arī otrās sezonas pirmizrādes laikā netika translētas reklāmas, seriāls tik un tā nespēja iegūt pietiekami augstus auditorijas rādītājus.

Otrās sezonas pēdējo sēriju noskatījās vien 1,2 miljoni cilvēku.

Seriāla autors Džons Maknamara sacīja, ka bija iecerējis uzņemt sešas «Aquarius» sezonas. «Es biju izplānojis sešas sezonas. Katra sezona aptver apmēram sešus mēnešus ilgu periodu,» viņš teica. «Ja pameklēsiet informāciju par Mensonu, tad redzēsiet, ka šo to no Mensona pastrādātā esam attēlojuši seriālā, kamēr citās reizēs esam veikuši lēcienus un paši savilkuši paralēles. Viņš nesēdēja, rokas klēpī salicis. Viņš ir psihopāts, un mēs nebaidāmies to attēlot.»

Ārzemju medijos jau sākušās baumas, ka Duhovnijs pēc seriāla noslēgšanās varētu atgriezties pie spēlēšanas jaunā zinātniskās fantastikas seriāla «The X-Files» («X-faili. Slepenās lietas») sezonā. Sešas sērijas garais turpinājums, kas iznāca šā gada sākumā, telekanālam «Fox» piesaistīja lielu skatītāju pulku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu