Aktieris Breds Pits bērnu aizbildniecības lietas ietvaros veicis narkotiku testu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktieris Breds Pits ar pilnu sparu iesaistās cīņā par bērnu aizbildniecību un labprātīgi veicis narkotiku testu, negaidot, kamēr to pieprasīs veikt tiesa. Par spīti Andželīnas centieniem iegūt vienpersonisku aizbildniecību, tiesa nopietni izskata arī Pita pieteikumu.

Komunikācijas un ģimenes serviss nespiež kādu no vecākiem veikt šādu testu, bet iesaka to labprātīgi izdarīt, lai paspilgtinātu laba vecāka tēlu tiesas sēdēs.

Prese informē, ka šī nav pirmā reize, kad aktieris pagājušā mēneša laikā veicis narkotiku testu, nododot analīzēm savu urīnu.

Zvaigznei nācās veikt šādu testu pēc lidmašīnas incidenta, kurā aktieris kliedza uz sievu, aktrisi Andželīnu Džoliju un viņu bērniem, jo tas piesaistīja FIB uzmanību un radīja aizdomas par zvaigznes neadekvātu stāvokli.

Breds priecājas, jo bērni ir vaicājuši Andželīnai par tikšanos ar tēvu un tam būs dota iespēja jau nākamajā nedēļā redzēt bērnus, tā būs pirmā reize pēc paziņojuma par šķiršanos, kad aktieris varēs apskaut savas atvases.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu