Selēnai Gomesai ārstniecības iestādē būs jāpaliek ilgāk par sešdesmit dienām

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Dziedātāja Selēna Gomesa pagājušajā mēnesī paziņoja par karjeras pārtraukumu uz laiku, kamēr viņa tiek galā ar savām veselības problēmām. Plānoto sešdesmit dienu rehabilitācijas kursa vietā viņai ārstniecības iestādē būs jāpaliek daudz ilgāk.

Ārstniecības iestādē zvaigzne mēģina tikt galā ar depresiju un emocionālo krīzi, drīz būs beidzies sešdesmit dienu kurss, bet ārsti uzskata, ka zvaigzne nav gatava atgriezties dzīvē.

Paziņojot par pārtraukumu karjerā, tika baumots, ka zvaigzne patiesībā devusies ārstēt alkohola un narkotisko vielu atkarību, bet nu šādām baumām nav pamata, jo zvaigznes ārsti apstiprinājuši, ka viņa atrodas psihiatriskajā klīnikā.

Gomesa atrodas reliģiska novirziena iestādē, kur katru dienu viņai jāpiedalās grupu konsultācijās, bet iestāde nav slēgta tipa, ikviens, kurš atrodas ārstniecības iestādē, jebkurā mirklī var to pamest.

Selēna ne tikai apmeklē grupu nodarbības, bet kopā ar biedriem dodas dažādos pārgājienos, daudz laika pavada pie dabas un vienkārši atpūšas, esot prom no prožektoru gaismas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu