Princis Viljams un hercogiene Keita Midltone tiekas ar bēgļiem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Lielbritānijas kroņprincis Viljams un viņa sieva Ketrīna svētdien, viesojoties Kanādā, tikušies ar bēgļiem un apmeklējuši sociālās iestādes Vankūverā.

Viljams ar sievu un bērniem - Džordžu un Šarloti - sestdien ielidoja Britu Kolumbijas provinces galvaspilsētā Viktorijā, kur viņus lidostā sagaidīja Kanādas premjerministrs Džastins Trudo.

Viljams un Ketrīna kopā ar Kanādas premjeru un viņa kundzi apmeklēja Vankūveras jauno imigrantu centru, kā arī centru grūtniecēm un mātēm, kas cieš no narkotiku un alkohola atkarības, vēstīja mediji.

Runājot par 25 000 Sīrijas bēgļu uzņemšanu, ko Kanāda ir izdarījusi, Trudo vērsa uzmanību uz brīvprātīgajiem, kuri velta savu laiku darbam tādās organizācijās kā imigrantu centrs, un ģimenēm, kuras sniedz finansiālu palīdzību bēgļiem.

Viljams un Ketrīna Kanādu apmeklēja arī 2011.gadā, neilgi pēc savām kāzām.

Vienu gadu vecajai Šarlotei šis ir pirmais oficiālais ārzemju brauciens, toties trīs gadus vecais Džordžs jau ir pavadījis savus vecākus vizītē uz Austrāliju un Jaunzēlandi.

Karaliskā pāra vizītes programmā ir paredzēti oficiāli pasākumi dažādās Kanādas vietās, kamēr abi bērni lielākoties uzturēsies Viktorijā auklītes uzraudzībā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu