Holivudā vēl vienam pārim attiecību krīze! Kidmena vīru nav redzējusi 100 dienas!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Kantrī mūzikas zvaigznei ir gana viņa desmit gadus ilgās laulības ar aktrisi Nikolu Kidmenu. Abi viens otru nav redzējuši vairāk nekā simts dienas!

Pāris ir pārcietis gan Kidmenas aizraušanos ar plastiskajām operācijām, apmātību ar diētām, gan vīrieša sānsoļus un runas par narkotiku atkarību, bet nu simts dienas viņi ir pavadījusi šķirti.

Kidmena filmējas Austrālijā un vīru satika pirms pāris nedēļām uz dažām dienām, bet citādi viņi visu laiku pavadījuši šķirti un veltījuši viens otram vien pāris telefona zvanus.

Baumo, ka Nikola daudz laika pavada kopā ar filmas partneri Džūdu Lovu, bet par Kītu Urbanu nav jābaumo, viņš neslēpj, ka vakarus koncerttūres laikā pavada ar jauniņo dziedātāju Kelsiju Balerini, kurai māca šovbiznesa aizkulises, ieslēdzies kopā ar jauno sievieti treilerī.

Kidmena uztraucas par vīrieša atkarībām, jo ikreiz, kad viņš dodas tūrē, pēc tam jāapmeklē rehabilitācijas iestādes.

Tieši Kidmena ir tā, kas spēj motivēt vīru ārstēties, bet nu Nikola nedomā pamest darbu, lai parūpētos par vīru, bet plāno pabeigt filmēties un tikai pēc pāris mēnešiem atgriezties mājās.

Pāra draugi uzskata, ja sieviete šādi rīkosies, viņai vairs nebūs ģimenes, pie kā atgriezties, ka Kīts to pametīs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu