Šovs «Pirmā deja»: kad līgava dejas laikā izlido no rokām...

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Nedēļu pēc nedēļas «STV Pirmā!» šovā «Pirmā deja» varam sekot līdzi ne vien skaistiem iemīlēšanās stāstiem, bet arī tam, kā jaunie pāri caur sāpēm un garām mēģinājumu stundām kopā ar pasniedzējiem iestudē neaizmirstamas kāzu dejas. Šonedēļ savā starpā sacentās roks un rokenrols. Abi pāri bija ļoti dažādi, un žūrijai nācās lauzt šķēpus, lai beigās godalgotu deju «Līvu» «Zelta sirds» pavadījumā.

Māris un Marija kāzas rīkoja savās mājās, tādēļ mēģinājumus varēja rīkot ik vakaru īstajā vidē. Vienu no mēģinājumiem iemūžinājusi arī pāra četrus gadus vecā meitiņa, kura gan odu dēļ pēc pāris taktīm pameta savus operatora pienākumus. Viņi visi trīs dzīvo Ķegumā un ir pilnīgi ballīšu zvēri. Pasniedzējs Kārlis Božs kāzu dejai izvēlējās «Līvu» dziesmu «Zelta sirds», kas ļāva pārim izdejot neaizmirstamas emocijas un savu stāstu. Turklāt arī pārliecināt žūriju iedot galveno balvu.

Savukārt Anna un Lauris iepazinās tautas deju ansamblī un uzskatāmi par profesionāliem dejotājiem. Tieši viņu deju pieredze Denisam Tumakovam bija īsts izaicinājums, jo saspringtie muskuļi un taisnās muguras nekādi negāja kopā ar rokenrola ritmiem līdz pat pēdējam mēģinājumam. Taču kāzās abi atvērās un nodejoja īstu rokenrolu, vienīgi Lauris pacēlienā nejauši izmeta jauno sieviņu no rokām, kas lika žūrijai šausmās pielēkt kājās, vien skatoties video. Tas netraucēja abiem savākties un turpināt savu jaudīgo deju, apliecinot savu mīlestību un apņēmību visiem kāzu viesiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu