Andželīnas Džolijas un Breda Pita laulības šķiršanas iniciātore bijusi Džolija

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Holivudas aktieris Breds Pits atzinis, ka viņu skumdinot aktrises Andželīnas Džolijas lēmums šķirt divus gadus ilgušo laulību.

«Mani tas ļoti skumdina, taču tagad vissvarīgākā ir mūsu bērnu labklājība,» Pits sacīja žurnālam «People». «Es lūdzu presi netraucēt viņus šajā grūtajā laikā.»

Kā jau ziņots, 41 gadu vecā Džolija pirmdien Losandželosas Augstākajā tiesā iesniedza prasību šķirt laulību ar Pitu. Viņa vēlas, lai pāra seši bērni dzīvo ar viņu, bet Pitam ir tiesības viņus apciemot.

Kā attiecību izbeigšanas datums dokumentos minēts šā gada 15.septembris.

Džolija un Pits apprecējās 2014.gadā, bet bija kopā jau kopš 2004.gada.

«Šis lēmums tika pieņemts, lai ģimene varētu būt veselīga,» teica Džolijas advokāts Roberts Ofers. «Viņa nesniegs komentārus, kā arī lūdz cienīt viņas ģimenes tiesības uz privāto dzīvi.»

Džolijas tēvs Džons Voits sacīja, ka par šķiršanos esot uzzinājis no medijiem. «Tas ir ļoti skumji. Visticamāk, ka noticis kas nopietns, ja Andželīna ir pieņēmusi tādu lēmumu,» min aktieris.

Pāra, ko fani iesaukuši Brandželīnu, šķiršanās izraisīja lielu ažiotāžu sociālajos tīklos. Tviterī mirkļbirka «#brangelina» tika pieminēta vidēji 720 reizes minūtē.

Džolija, kura 2000.gadā ieguva ASV Kinoakadēmijas balvu par labāko otrā plāna lomu filmā «Girl, Interrupted» («Dzīve, pārtraukta»), iepriekš bijusi precējusies ar aktieriem Džoniju Lī Milleru un Billiju Bobu Torntonu.

Savukārt 52 gadus vecais Pits bija precējies ar aktrisi Dženiferu Anistoni, kad 2003.gadā kinolentes «Mr.&Mrs.Smith» («Smita kungs un kundze») uzņemšanas laikā iepazinās ar Džoliju. Par spīti baumām, ka Pita un Džolijas attiecības sākās kā mīlas dēka, aktrise žurnālam «Vogue» teica, ka līdz Pita un Anistones laulības izjukšanai 2005.gadā viņi esot bijuši tikai «ļoti, ļoti labi draugi».

Pērn iznāca filma «By the Sea» - otrā filma pēc «Mr.&Mrs.Smith», kurā Pits un Džolija spēlē pāri. Kinolente par sarežģījumiem precēta pāra attiecībās, kurā Džolija bija režisore un scenāriste, galvenokārt saņēma negatīvas atsauksmes no kritiķiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu