Krištianu Ronaldu un Teilore Svifta atzīti par populārākajām personām interneta vidē

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: tt

Kā ziņo Anglijā populārais izdevums «Sport», atsaucoties uz «Apple tree communications», futbolists Krištianu Ronaldu ir populārākais vīrietis sociālajos tīklos, viņa virtuālajam draugu lokam pievienojušies veseli 238 miljoni cilvēku. Lai vai kā, Krištianu popularitātes ziņā zaudē dziedātājai Teilorei Sviftai, kurai draugu lokā atrodami veseli 246 miljoni cilvēku.

Šādu popularitāti un cieņu no fanu puses nevar iegūt vienkārši tāpat, gan Svifta gan Ronaldu vēl bez karjeras attīstības iesaistās daudzos labdarības projektos un dalās ar saviem ienākumiem, lai padarītu citu dzīves vieglākas.

Trešo vietu ieņem dziedātāja Keitija Perija, kurai ir 219 miljoni draugu, viņai seko dziedātāja Selēna Gomesa ar 205 miljoniem un dziedātāja Riana ar 190 miljoniem.

Izrādās, 65% no visām populārākajām slavenībām, kuras atrodamas sociālajos tīklos, dzīvo tieši Amerikā, vairums no šiem cilvēkiem ir sievietes, kuras darbojas šovbiznesa lauciņā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu