73 gadu vecumā mirusi filmas «Mūzikas skaņas» aktrise Čarmiana Karra

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

73 gadu vecumā mirusi amerikāņu aktrise un dziedātāja Čarmiana Karra (Charmian Carr), kura 1965. gada kinofilmā «The Sound of Music» («Mūzikas skaņas») atveidoja fon Trapu ģimenes vecāko meitu Līzeli, vēsta britu laikraksts «The Guardian».

Aktrise nomira sestdien Losandželosā no reti sastopama demences paveida komplikācijām.

Karra, kura filmas uzņemšanas laikā studēja augstskolā, kinolentē izpildīja dziesmu «Sixteen Going On Seventeen». Karra vēlāk izdeva divas grāmatas par piedzīvoto.

«Ar nebeidzamām skumjām dalos traģiskajās ziņās, ka dārgā un izcilā Čarmiana Karra, skaistā Līzele, ir aizgājusi mūžībā,» tviterī paziņoja aktrise Kima Karata, kura filmā spēlēja fon Trapu jaunāko atvasi Grēteli.

Karra dzimusi 1942.gadā Čikāgā vodeviļas aktrises un mūziķa ģimenē. Pēc aktrises karjeras izbeigšanas Karra kļuva par interjera dizaineri, kuras klientu vidū bija par popmūzikas karali dēvētais Maikls Džeksons un «The Sound of Music» scenārists Ernests Lēmans.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu