Dziedātāja Adele nākamos desmit gados nedosies koncerttūrēs

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Kā informē izdevums «The Sun» dziedātāja Adele izlēmusi nākamos desmit gadus nedoties koncerttūrēs, bet savu laiku veltīt dēlam. Šādu lēmumu zvaigzne pieņēmusi, saprotot, ka tūlīt dēlam būs pieci gadi un jāsāk skolas gaitas, bet tas nozīmē, ka viņš nevarēs doties tai līdzi tūrēs. Zvaigzne vēlas būt dēlam pieejama jebkurā laikā, kad viņš apmeklēs skolu, bet koncertējot tas nebūs iespējams.

Dziedātāja Adele nekad nav noliegusi faktu, ka pirmajā vietā viņai ir dēls un tikai vēlāk seko citas personas, kā arī veiksmīgā muzikālā karjera.

Pirmos trīs puisēna dzīves gadus Adele arī atteicās no koncerttūrēm un nu izlēmusi atteikties no tām vēl uz desmit gadiem, lai palīdzētu dēlam viņa skolas gaitās.

Adele vairakkārt teikusi, ka labprātāk sēž mājās, nekā uzstājas uz skatuves, viņai patīk ierakstīt dziesmas, bet skatuve nav īsti viņas lieta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu