Madonna savam sešpadsmit gadus vecajam dēlam Londonā pirks māju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Piekāpjoties bijušajam vīram, režisoram Gajam Ričijam sešpadsmit gadus vecā dēla Roko aizbildniecības lietā, Madonna nedomā tik viegli padoties un atvieglot bijušajam vīram dzīvi. Dziedātāja izlēmusi dēlam Londonā nopirkt pašam savu māju.

Pagājušajā nedēļā Madonna un Gajs Ričijs vienojās, ka viņu kopīgais sešpadsmit gadus vecais dēls Roko skolas laikā mitināsies Londonā un būs tēva aizbildniecībā, bet brīvlaikos dosies uz Losandželosu pie mātes un tad būs viņas kārta uzraudzīt dēlu.

Lai apgrūtinātu bijušā vīra iespēju uzraudzīt Roko, dziedātāja izlēmusi sešpadsmit gadus vecajam skolēnam nopirkt pašam savu māju.

Slavenība savu ideju, pirkt dēlam māju pamato ar to, ka Roko ir iemīlējis Londonu, un viņa grib, lai tam vienmēr tur būtu mājvieta, kurā atgriezties.

Šādu ideju puiša tēvs neatbalsta, jo vēl pirms kāda laika paparaci Roko pieķēra lietojam narkotikas un Ričijs vēlas dēlu «turēt grožos», ne dot pilnīgu brīvību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu