Zeins Maliks veidos televīzijas seriālu par puišu grupu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Britu popgrupas «One Direction» bijušais dalībnieks Zeins Maliks būs producents televīzijas seriālam par izdomātu puišu grupu. 23 gadus vecais Maliks būs telekanāla NBC seriāla «Boys» producents, vēsta kino žurnāls «The Hollywood Reporter».

«Zeins seriālam sniegs autentisku pieredzi jomā, kurā bērni galvu reibinošā ātrumā tiek iemesti slavenību dzīvē,» sacīja NBC pārstāve.

Seriālā «Boys» būs attēlota puišu grupas izveide. Grupa sasniedz lielus panākumus, un tās dalībnieki izjūt arvien pieaugošo spiedienu, ko rada slava.

Domājams, ka seriālu iedvesmojusi grupa «One Direction», kas 2010.gadā tika izveidota šovā «The X Factor» un turpmākajos gados kļuva par vienu no pasaulē veiksmīgākajām popgrupām.

Seriālu veidos pieredzējušais televīzijas producents Diks Volfs, kura pazīstamākais darbs ir kriminālseriāls «Law&Order» («Likums un kārtība»). «Diks Volfs ir leģenda. Es ļoti priecājos par iespēju strādāt ar viņu un NBC, lai izveidotu aizraujošu drāmu,» sacīja Maliks.

Maliks pagājušajā gadā aizgāja no «One Direction», lai sāktu solokarjeru.

Viņa dziesmas «Pillow Talk» un «Like I Would» kļuva par hitiem, taču Malikam grūtības sagādā uzstāšanās koncertos. Otrdien viņš paziņoja, ka «spēcīga satraukuma» dēļ nevarēšot sniegt plānoto koncertu Dubaijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu