Runā, ka Selēna Gomesa patiesībā devusies atkārtoti ārstēt narkotiku atkarību

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Šajā nedēļā dziedātāja Selēna Gomesa paziņoja par karjeras pārtraukšanu uz laiku, kamēr viņa sakārto savu veselību. Šāds paziņojums radīja baumas, ka dziedātāja patiesībā devusies uz rehabilitācijas klīniku, lai ārstētu narkotiku atkarību. Runā, ka māksliniece šādu klīniku apmeklē jau otro reizi.

Baumas par rehabilitācijas klīniku radušās, jo dziedātāja vairākas dienas neatbild uz telefona zvaniem, kas liek domāt, ka viņa atrodas šādā iestādē, kur telefonu lietošana ir aizliegta.

Tāpat arī Gomesas māte vairākas nedēļas nav sazvanāma, kas mākslinieces paziņām liek domāt, ka tieši Mendijai ir jārūpējas par meitas atveseļošanos.

Otra versija parādījusies dziedātājas faniem, kuri domā, ka zvaigzne patiesībā cieš no smagas depresijas, kura tai radusies mirklī, kad viņas draudzeni dziedātāju Kristīnu Grimmiju nošāva koncerta laika.

Iespējams, Gomesa nemelo un patiesi paziņojusi par karjeras pārtraukumu, lai cīnītos ar, iespējams, vilkēdes izraisītajām panikas lēkmēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu