Grigalis atgriežas vadīt jaunu šovu «Mūsu labākās dziesmas»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jau pavisam drīz, 16. septembra vakarā tiks atklāts LNT rudens sezonas piektdienas šovs «Mūsu labākās dziesmas», kuru vadīs atraktīvais Māris Grigalis. Šovs būs aizraujoša sacensība, tās laikā dalībnieki izpildīs visiem labi zināmas un mīlētas latviešu grupu dziesmas, bet jaunā ar svaigu elpu piepildītā skanējumā. Pirmā jeb šova atklāšanas reize būs īsti svētki skatītājiem, kas piepildīti dažādu patīkamu pārsteigumu un ikvienā mājā radīs lielisku noskaņu. Pirmais vakars tiks veltīts grupai «Bet bet», bet turpmākajos piektdienas vakaros šovā viesosies tādas grupas kā «Eolika», «Dakota», «Apvedceļš», «Putnu balle», «Opus Pro», «Tumsa», «Labvēlīgais tips», «Galaktika» un daudzas citas.

Vadītājs Māris Grigalis saka: «Daudzu latviešu grupu dziesmas ir radītas pirms 15 un vairāk gadiem, un katrai no tām ir apakšā savs unikālais stāsts, kura vēstījuma jēgu ir svarīgi izprast un izdzīvot. Paturot prātā dziesmas galveno domu, var patiešām radīt jaunu mūsdienīgu skanējumu. Esmu arī stāvējis cieši līdzās latviešu mūzikai pirms desmit gadiem, kad kanālā LNT bija tāds raidījums «Latvijas mūzikas stunda», un varu atklāt, ka ir liels prieks par to, kā tā laika gaitā ir attīstījusies.»

Piektdienas vakars ikreiz būs veltīts konkrētai latviešu grupai un tās daiļradei.

Pieci Latvijā zināmi un iemīļoti mūziķi izpildīs piecas konkrētas latviešu grupas dziesmas jaunās skaņās, kas būs baudāmas dzīvās grupas pavadībā. Dziesmu jaunie skanējumi izpildītājiem top sadarbībā ar šova pavadošo grupu un muzikālo producentu. Visas raidījuma laikā izskanējušās dziesmas komentē un 10 ballu sistēmā vērtē to oriģinālizpildītāji. Par raidījuma uzvarētāju kļūs tas izpildītājs, kura sniegumu vislabāk novērtējuši grupas pārstāvji.

Starp latviešu dziedātājiem, kuri piedalīsies šovā un izpildīs iemīļoto grupu dziesmas, būs Annija Putniņa, Dainis Skutelis, Atis Ieviņš, Madara Grēgere, Ingars Puncuļs, Katrīna Cīrule, Ginta Krievkalne, Iveta Baumane un daudzi citi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu