Dreģe: «Jānis bija ļoti labs cilvēks»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Pieminot pāragri mūžībā devušos aktieri Jāni Reini, sarunā ar Latvijas Radio 1 viņu ar labu vārdu pieminējusi arī Dailes teātra leģenda Olga Dreģe, kura kopā ar Reini savulaik filmējusies populārajā komēdiju seriālā «Sirdsmīļā Monika». Seriālā Reinim bija uzticēta impulsīvā latgalieša Roberta Rambāna loma, savukārt Dreģe lieliski iedzīvināja mūžam raižpilno kaimiņieni Hildu.

«Kā viņa partnere, kā aktrise, kā sieviete varu teikt tikai to atzinīgāko par Jāni. Es uzskatu, ka viņš bija dzimis aktieris. Viņš bija organisks, tiešs, karsts... Gudrs gan teātrī, kur viņš man man spēlēja pretī kā partneris, gan arī seriālā, kur mēs vairākus gadus bijām kopā. Arī aizpagājušajā vasarā, kad Jānim vairs nebija tik labi ar veselību,» telefonintervijā LR1 saka aktrise.

«Pamatā Jānis bija ļoti labs cilvēks - tas bija visam pamatā! Es domāju, ka viņš savā īsajā mūžā izdarīja daudz vairāk nekā cits garākā mūžā,» pauž Olga Dreģe.

TVNET jau vēstīja, ka 27. augustā tikai 55 gadu vecumā mūžībā aizgājis aktieris Jānis Reinis. Pēdējos gados viņš bija prom no teātra vides un strādāja par taksometra šoferi. Latvijas skatītāji ar siltu sirdi atceras viņa lomas teātros, kā arī Andreja Ēķa un Aigara Graubas patriotiskajās filmās «Rīgas sargi» un «Baiga vasara».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu