Šovakar un rīt Siguldu pieskandinās «The Sound Poets»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nils Vilnis

Uzdrošinamies apgalvot, ka šovakar un sestdien Sigulda uzņems tik daudz viesu cik nav bijis sen, jo Siguldas pilsdrupās uzstāsies grupa «The Sound Poets».

26. un 27. augustā Siguldas pilsdrupās grupa «The Sound Poets» sniegs šīs vasaras vienīgos koncertus Latvijā. Par koncertu īpašajiem viesiem katrai dienai grupa ir izvēlējusies citu. 26.augustā tie būs sintī-pop grupa «Audience Killers», savukārt 27.augustā – indie-rock apvienība «Irving Ark».

Grupa koncertu apmeklētājus aicina ierasties uz pasākumu norises vietu laicīgi, lai izvairītos no iespējamās drūzmēšanās pie ieejas, ņemot vērā Siguldas pilsdrupu teritorijas īpatnības. Atgādinām, ka abas dienas koncerta teritorija tiks atvērta no plkst. 19:00, īpašie viesi kāps uz skatuves plkst. 20:15, bet «The Sound Poets» - precīzi 21:15. VIP biļešu īpašniekiem tiks nodrošināta speciāla autostāvieta netālu no ieejas teritorijā, aiz Kr. Barona apļa.

Gaidāmos koncertus «The Sound Poets» dalībnieki gaida ar nepacietību un grupas dalībnieki atzīst: «Mūsu ansambļa dalībnieki jau sāk sajust nedaudz kņudienu pakrūtē!"

Lieliska ziņa tiem, kuri kaut kādu iemeslu dēļ netiks uz grupas koncertiem - 27. augusta pasākumu tiešraidē būs iespējams vērot Lattelecom TV kanālā 360TV.

Pasākums beigsies ap plkst. 23:00. Biļetes vēl var iegādāties.

Grupa aicina ierasties uz pasākumu norises vietu laicīgi, lai izvairītos no iespējamās drūzmēšanās pie ieejas, ņemot vērā Siguldas pilsdrupu teritorijas īpatnības. Abas dienas koncerta teritorija tiks atvērta no plkst. 19, īpašie viesi kāps uz skatuves plkst. 20:15 un «The Sound Poets" - precīzi 21:15. VIP biļešu īpašniekiem tiks nodrošināta speciāla autostāvieta netālu no ieejas teritorijā, aiz Kr. Barona apļa.

Pirkt biļeti!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu