Vins Dīzels apstiprina «Galaktikas sargu» un «Atriebēju» satikšanos

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktieris Vins Dīzels atklājis, ka viņš ar kolēģiem no «Galaktikas sargiem» («Guardians of the Galaxy») parādīsies gaidāmajā «Atriebēju» («Avengers») filmā. Asa sižeta filmu zvaigzne atgriezīsies koka radījuma Grūta lomā ne tikai «Galaktikas sargu» otrajā daļā, bet arī gaidāmajā grāvējā «Atriebēji: Bezgalīgais karš» («Avengers: Infinity War»).

Par jaunumiem Dīzels paziņoja faniem tiešraidē vietnē «Facebook».

«Tagad sargus iekļaus «Atriebēju» filmā, un tas ir patiešām satriecoši. Jūs esat pirmie, kas to uzzina,» atklāja aktieris.

Komiksu uzņēmuma «Marvel» prezidents Kevins Faigs par abu filmu varoņu satikšanos paziņoja jau 2014.gadā, taču nesniedza papildu informāciju par to, tieši kurā filmā šī satikšanās notiks.

Faniem nāksies gaidīt līdz 2018. gada maijam, kad iznāks «Atriebēju» filmas trešā daļa, taču «Galaktikas sargus» varēs vērot otrās daļas ekranizācijā jau nākamā gada maijā. Tajā būs redzami visi pieci pirmās filmas galveno varoņu lomu atveidotāji.

Savukārt filmas aktieru papildinājumos ietilps Kurts Rasels, kurš atveidos Krisa Prata tēla tēvu, un arī Silvestrs Stalone, kura loma filmā vēl nav atklāta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu