Aktieris Toms Hidlstons stāsta par savu popularitāti

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Izdevuma «Hollywood reporter» žurnālistiem aktieris Toms Hildstons sniedza atklātu interviju daloties savās pārdomās par popularitāti, kura ir tikai vairojusies, jo zvaigzne uzsācis romānu ar dziedātāju Teilori Sviftu.

Aktieris uzskata, ka mēs visi dzīvojam pasaulē, kur ikvienam telefonam ir kamera, tāpēc viņš nebrīnās, ka uzsākot attiecības ar otru publisku personu viņš ir kļuvis vēl populārāks un atrodas uzmanības centrā.

Pateicoties presei un faniem, aktieris sapratis, ka katrā stāstā ir vairākas puses, vairāki aspekti, tieši tāpēc nereti viss ko dzirdam vai redzam nav patiess.

Lai dažādas interpretācijas neietekmētu Toma reālo dzīvi, aktieris reģistrējies sociālajā tīklā «Instagram», kur plāno stāstīt par sevi, parādīt savu privāto dzīvi, tādā veidā palīdzot atbalstītājiem saprast, kas ir patiess un kas izdomājums.

Iesaistīšanos sociālajos tīklos, informācijas publiskošanu zvaigzne uzskata par vienīgo veidu kā kontrolēt popularitāti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu