Zināms, kam Hērda ziedos no Depa iegūtos 7 miljonus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Holivudas zvaigžņu pāris Ambera Hērda (Amber Heard) un Džonijs Deps (Johnny Depp) panākuši vienošanos par laulību izbeigšanu, kā rezultātā aktrise no Depa ieguvusi septiņus miljonus dolāru. Ārvalstu mediji noskaidrojuši, ka aktrise iegūtos līdzekļus gatavojas ziedot labdarībai.

Depa un Hērdas oficiālajā šķiršanās paziņojumā tika norādīts, ka abi vienojušies, ka aktieris bijušajai sievai maksās septiņus miljonus dolāru. Ambera paziņojusi, ka finansiālos līdzekļus no šķiršanās gatavojas ziedot labdarībai.

30 gadus vecā Hērda jaunā paziņojumā ārvalstu izdevumam «People» vēsta, ka nauda viņai nekad nav bijusi svarīga, izņemot faktu, ka tagad to varēs ziedot cilvēkiem, kam tā vajadzīga vairāk.

«Kā jau ziņots medijos, pēc šķiršanās esmu saņēmusi septiņus miljonus un septiņi miljoni tiks ziedoti labdarībai,» paziņojusi Ambera Hērda, piebilstot, ka vēl nekad nav ziedojusi tik lielu summu, taču gatavojas tā darīt arī nākotnē.

Aktrise nolēmusi naudu sadalīt divās daļās, to ziedojot divām organizācijām - Losandželosas bērnu slimnīcai (Children's Hospital of Los Angeles), kurā viņa 10 gadus strādājusi kā brīvprātīgā, kā arī Amerikas Pilsonisko brīvību savienībai (American Civil Liberties Union).

Jau ziņots, ka šīs nedēļas sākumā Hērda aizpildīja tiesas dokumentus, atsaucot lietu par vardarbību un atsakoties no prasības, ar kuru Depam liegts viņai tuvoties. Abi vienojušies, ka Deps Hērdai maksās septiņus miljonus dolāru.

53 gadus vecais Deps iepazinās ar 30 gadus veco Hērdu, filmējoties 2011.gada filmā «The Rum Diary» («Ruma dienasgrāmata»), un abi apprecējās 2015.gada februārī.

Kopš Hērda Depu apsūdzēja par viņas sišanu un telefona iemešanu sejā, aktierim tika dots rīkojums ar sievu nesazināties un no viņas uzturēties ne mazāk kā 90 metru attālumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu