Aminata apmeklē Eirovīzijas dziesmu rakstīšanas nometni

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

Dziedātāja, dziesmu autore Aminata piedzīvojusi jaunu, īpašu pieredzi. Aminata apmeklējusi Eirovīzijas dziesmu rakstīšanas nometni, kur kopā ar pieredzējušiem šīs jomas speciālistiem - autoriem, kuri jau gadiem piedalās konkursā un regulāri iekļūst arī finālā rada jaunas dziesmas! Tā kā Aminata jau divus gadus Latviju ne tikai aizvedusi uz Eirovīzijas dziesmu konkursu, bet mēs esam iekļuvuši lielajā finālā, šāda, jauna pieredze var palīdzēt Latvijas vārdam izskanēt tālu Eiropā.

Foto: Publiciātes foto

Nometnē dziesmu rakstītājus, no dažādām valstīm, sadala komandā pa trīs cilvēkiem un vienas dienas laikā ar konkrētajiem dziesmu autoriem un producentiem jārada dziesma un tā jāieraksta studijā. Savās komandās Aminata ir tā, kura ne tikai piedalās dziesmu radīšanā, bet iedzied dziesmas studijā.

«Pēc nometnes dziesmas piedalīsies Eirovīzijā, precīzāk - piedalīsies dažādu valstu atlases konkursos, bet ne Latvijas atlasē. Visforšākais nometnē ir darba atmosfēra! Tāda dziesmu rūpnīca. Strādājam no rīta, līdz vēlam vakaram. Un tas ir ļoti iedvesmojoši. Visapkārt mūziķi! Meistari!!!» piedzīvotajā dalās Aminata.

Foto: Publiciātes foto

Parti nometne ilgst četras dienas un visas nometnes laikā radītās dziesmas tiks iesniegtas dažādu valstu atlasēs.

«Katru dienu tiek veidota jauna komanda. Mūs miksē tā, lai katrā komandā ir cilvēki no dažādām valstīm. Pirmajā dienā biju kopā ar britu un igauni, otrajā ar krievu un britu, trešajā ar zviedrieti un dāni,» tā Aminata.

Līdz šim Aminata nav strādājusi grupās, bet viss izdodas, iedvesma atnāk pati, dziesmas rodas viegli un nepiespiesti. Lielākais ko Aminata ir ieguvusi no nometnes ir pieredze un jauni kontakti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu