Kinoblogeru seansā - šausmu filma «Cilvēks tumsā»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kinoblogeri nebeidz pārsteigt savus skatītājus, tādēļ šī gada 10. augustā beidzot realizēja vienu no savām sen lolotajām idejām - skatītajiem pirmajiem parādīt kādu pasaulē vēl neiznākušu filmu, iepriekš neminot tās nosaukumu, un izdarīt to jau iemīļotajā «Kinoblogeri piedāvā» seansu stilā.

Skatītāji, kuri plkst. 21:00 pulcējās pie kinoteātra K.Suns, kurš uz vienu vakaru tika pārvērsts par šausmu trillera notikumu cienīgu mitekli, tiešām nezināja, kādu filmu tovakar redzēs - minējumu bija daudz, no aktuālā trillera «Neona dēmons» līdz pat «Blēras raganai», kuras turpinājums mūs gaidīs jau rudenī. Bet atrisinājums pārsteidza daudzus, un pārsteidza patīkami - skatītāju uzmanībai tika uzlecošās horror režijas zvaigznes, urugvajieša Fedes Alvareza («Evil Dead») jaunākais darbs «Cilvēks tumsā» («Don’t Breathe») - patiesa šausmu trilleru žanra pērle un viena no visaugstāk novērtētajām filmām šogad (83% fresh recenziju agregatorā RottenTomatoes.com).

Tāpēc nebija nekāds pārsteigums ka filmas laikā zālē valdīja gan stindzinošs klusums, gan steni un vaidi, gan nervozi smiekliņi, bet pāris filmas kulminācijas ainās (un tās tur tiešām ir vairākas) skatītāji vienojās kopīgos kliedzienos - atmosfēra bija pozitīvi uzlādēta.

Pēc filmas īpašā seansa (uz kuru tika aicināti «Kinoblogeri piedāvā» pastāvīgie apmeklētāji un lielākie šausmu filmu cienītāji) skatītājiem bija iespēja aizpildīt īpašas anketas un atstāt savas domas par filmu - tās tiks ņemtas vērā, plānojot filmas reklāmas kampaņu Latvijā.

Filma «Cilvēks tumsā» kinoteātros jau no 2. septembra!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu