Rīgas Mežaparkā būvēs lauku sētu izrādē «Saimnieks meklē saimnieci»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šajā ceturtdienā, 4. augustā plkst. 19:00, Rīgā, Kultūras un atpūtas parka «Mežaparks» brīvdabas estrādē «Zaļais teātris» būs skatāma jaunā un Latvijā pieprasītā «Pannas Teātra» vasaras muzikālā izrāde «Saimnieks meklē saimnieci».

Pazīstamie Latvijas teātru un TV seriālu aktieri Ģirts Ķesteris, Daiga Gaismiņa, Līga Zeļģe, Madara Melne-Tomsone, Dace Vītola, Maija Doveika, Imants Strads un Aldis Siliņš izrādes vasaras tūrē viesojušies daudzās Latvijas brīvdabas estrādēs. Izrādes komanda piedzīvojusi gan silto vasaras lietu, gan vakara saules prožektoru spīdumu aktieriem tieši acīs, kā arī skatītāju skaļos aplausus un vasaras ziedu klēpju smaržu.

4. augusta vakarā Rīgā, Mežaparka «Zaļajā teātrī», tiks būvēta lauku sēta, kuras saimnieks Ziedonis (Aldis Siliņš) sagaidīs slavenu TV režisoru Valteru (Ģirts Ķesteris), lai filmētu TV šovu. Un šovs būs!

TV šova veidošanas aizkulises, kuriozi filmēšanas laukumā, «netīrās veļas» mazgāšana kameru priekšā - tas viss Guntas Kalniņas sarakstītajā un Jura Rijnieka iestudētajā komēdijā, kas ļaus izsmieties ne tikai par mīlas trijstūra peripetijām, bet arī aizdomāties par televīzijas šovu spožumu un postu.

Mūzikas autori - TV šovu «Izklausies redzēts» dalībnieks Atis Zviedris un mūziķis Artūrs Palkevics.

Kā atrast Mežaparka «Zaļo Teātri» ?

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu