Baltijas lielākais festivāls «Weekend Baltic» ir tuvāk nekā tu domā!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau pavisam drīz no 4.līdz 6.augustam Pērnavas pludmalē, Igaunijā norisināsies Baltijā lielākais festivāls «Weekend Festival Baltic». Lai šīs trīs dienas bez raizēm spētu nodoties neaizmirstamai ballītei un lieliskai mūzikai, festivāla organizatori aicina iepazīties ar svarīgu informāciju, kas būs noderīga ikvienam festivāla apmeklētājam.

1. Kā nokļūt?

Pērnava Latvijai patiesībā ir daudz tuvāk nekā to spējam iedomāties, vien 181 km no galvaspilsētas Rīgas. Neticami šķiet, bet pilseta, kur otro gadu pēc kārtas norisināsies lielākais festivāls Baltijā, atrodas tuvāk nekā pašmāju pilsētas - Liepāja, Venstpils, Rēzekne un Daugavpils.

  • Sabiedriskais transports:

Uz festivālu ir iespējams nokļut gan izmantojot sabiedrisko transportu, piemēram Ecolines un Lux Express, kas kursē no Rīgas, gan aviolidojumus uz Tallinu vai vilcienu, taču visērtākai nokļūšanai festivāla norises vietā tiek piedāvāts īpaši organizētais Weekend Festival tiešais reiss no Rīgas. Sēdvietas tajā ir iegādājamas www.weekendfestivalbaltic.com.

  • Autostāvvieta:

Pērnava ir vien divarpus stundu gara brauciena attālumā no Rīgas, pusotras stundas attālumā no Valmieras un nieka 50 minūšu attālumā no Ainažiem, tāpēc ar automašīnu nokļūt līdz festivālam būs nieks, bet vietu autostāvvietā nodrošinās festivāla oficiālais sadarbības partneris – Igaunijā populārākā mobilā autonovietošanas sistēma «Barking». Festivāla apmeklētāju ērtībai šogad tiks piedāvātas vēl vairāk un vēl drošākas vietas auto novietošanai ar iespēju, nepieciešamības gadījumā pārvietot savu auto.

Festivāla karte:
Kā apbraukt apkārt, kur paēst, kur ir galvenā skatuve u.tml., to visu var viegli atrast festivāla kartēs: http://weekendbaltic.com/en/info/

2. Kur palikt?

  • Kempinga zona:

Tie, kas Weekend Festival Baltic apmeklēs otro gadu pēc kārtas, jau ir pazīstami ar festivāla lielisko kempinga zonu, kur cieņpilnā saskaņā līdzpastāv gan noguruši nakšņotāji, gan cilvēki ar mūžīgu ballīti sirdī – savu vietu zem Weekend saules atradīs ikviens. Šogad Weekend Festival Baltic iet soli tālāk un apmeklētājiem piedāvā vēl nebijuši plašu izvēli kempinga zonā:

  • Weekend kempings ar rezervētu telts vietu teltij līdz 4 cilvēkiem;
  • Priority kempings ar jau uzceltu telti 4 cilvēkiem;
  • VIP kempings ar nelielu, pēc skandināvu arhitektūras labākajiem principiem būvētu mini kotedžu ar guļvietām četriem cilvēkiem un elektrības padevi;
  • Kemperu kempings, kas paredzēts tikai kemperiem un treileriem;
  • Sistēma vienkārša: Ieejas biļete festivāla kempinga zonā (15EUR) + Tavs izvēlētais nakšņošanais veids (EUR)
  • Kempinga alternatīvas:

Ja tomēr vēlies izbaudīt luksuss klases cienīgu uzturēšanos Pērnavā, droši apskati Booking.com un airbnb.com esošo piedāvājumu, vai atrodi kādu ērtu dīvānu ar couchsurfing.com palīdzību. Galvenais atceries – laika nav daudz un labākie piedāvājumi tiek izķerti tikpat ātri, cik biļetes uz festivālu (95% sold out, ja vēl nezināji).

Foto: Publicitātes foto

3. Kur paēst?

  • Festivāla teritorijā:

Eat. Sleep. Weekend. Repeat! Lai pietiktu enerģijas ballītei trīs dienu garumā, nedrīkst aizmirst par kvalitatīvām maltītēm. Mēs vēlamies festivāla apmeklētājiem piedāvāt daudzveidīgu, kvalitatīvu un modernu ēdienu, protams, neaizmirstot sen pārbaudītas garšas vērtības. Ikviens no jums ir individualitāte, tādēļ varat būt droši – Weekend Festival piedāvās ēdienu visām gaumēm.

Ēdināšanas un dzērienu stendi ir izvietoti visā festivāla teritorijā, ieskaitot kempinga zonā, kuros iespējams iegādāties ūdeni, uzkodas un dažādus atspirdzinošus dzērienus. Teritorijā ir iespējams norēķināties ar skaidru naudu un visām populārākajām maksājumu kartēm.

  • Pērnavā:

Ārpus festivāla teritorijas ikviens ir laipni aicināts apmeklēt populārākos Pērnavas gastronomiskos centrus, ieskaitot slaveno picēriju Steffani, klasisku igauņu virtuvi Kohvik Supelsaksad vai moderno Lime Lounge un daudzas citas tikpat ievērojamas vietas. Vairāk ar kafejnīcu un restorānu piedāvājumu ir iespējams iepazīties www.visitparnu.com.

Programma

4. Ko redzēt?

Weekend Festival Baltic saviem apmeklētājiem šogad piedāvā četras dažādas, bet vienlīdz jaudīgas skatuves:

Galvenā skatuve, kas būs vēl iespaidīgāka kā pagājušajā gadā (festivāla organizatori garantē – ko tādu jūs nebūsiet redzējuši!). Uz tās trīs dienās kāps tādas zvaigznes, kā Avicii, Tiesto, Steve Aoki, Martin Garrix, Robin Schulz, Afrojack un daudzi citi.

Future Stage, kas pārsteigs skatītājus ar savu formu un novietojumu. Future stage gaidītākie izpildītāji ir Headhunterz, Don Diablo, Sigala un citi.

Live stage, uz kuras piektdienā kāps arī pašmāju Brainstorm priecēs ar dzīvajiem elektroniskās mūzikas setiem. Uz dzīvās skatuves kāps visiem pazīstamie Example, Sigma, igauņu Cartoon un citi mākslinieki.

Digital stage, kur ar spēcīgiem DJ setiem liks dejot ikvienam, pateicoties tādiem DJ, kā Kristjan Hirmo, Orkidea, The Second Level, pašmāju Ex [Da] Bass un arī Latvijas Coca Cola un Weekend Festival Baltic organizētā DJ konkursa uzvarētājs.

Ar pilnu mākslinieku programmu pa dienām un skatuvēm, kā arī to uzstāšanās laikus ir iespējams apskatītšeit.

Foto: Publicitātes foto

Festivāla teritorijā būs viss nepieciešamais, lai ikviens varētu lieliski izbaudīt trīs muzikāli neaizmirstamas dienas. Festivāla organizatori ir padomājuši par visu, sākot ar pamatnepieciešamībām: garderobi, vairākām ieejām un ēdināšnas zonām, pirmās palīdzības punktu, beidzot ar bāriem un slaveno izklaides parku.

Baltijā lielākais elektroniskās deju mūzikas festivāls Weekend Festival Baltic norisināsies no 4.līdz 6.augustam Pērnavas pludmalē, Igaunijā. Iepriekšējā gadā festivālu apmeklēja vairāk nekā 80 tukstoši cilvēku. 95% biļešu uz Weekend Festival Baltic ir jau oficiāli izpārdotas.

Nenokavē! Pēdējās biļetes vēl pieejamas www.weekendbaltic.com

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu