Džeksona radinieki pieprasa 100 miljonus no tenku portāla

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Mūžībā aizgājušās amerikāņu popzvaigznes Maikla Džeksona brāļadēli iesūdzējuši tiesā tenku vietni «Radar Online», kas Tadžu, Tīdžeju un Tarilu Džeksonu pieminēja rakstā par Džeksonam izvirzītajām apsūdzībām pedofilijā.

Maikla Džeksona brāļa Tito dēli, kuri dzied R&B grupā T3, pieprasa 100 miljonu ASV dolāru (90 miljonu eiro) kompensāciju par apmelošanu.

«Radar Online» rakstā teikts, ka 2003.gadā policija pārmeklējusi Džeksona māju Santabarbarā, kur atrasta «grāmata ar kailu bērnu attēliem» un «pirmspubertātes vai pusaudžu vecuma personu» fotogrāfijas, kurās tie redzami «kaili vai puskaili». Rakstā bija minēts, ka Džeksona brāļadēlu fotogrāfijas izmantotas, lai «ieinteresētu puikas».

Divus gadus pēc pārmeklēšanas Džeksonu tiesāja par dzimumnoziegumiem pret pusaudzi, taču zvērinātie mūziķi attaisnoja.

«Radar Online» rakstā lietotos apzīmējumus varētu saprast tā, ka Džeksona brāļadēli «apzināti ļāvuši sevi fotografēt piedauzīgās, jutekliskās pozās un zinājuši, ka viņu attēlus izmantos vai vismaz varētu izmantot, lai «ieinteresētu puikas»», norāda brāļu advokāts.

»«Radar» raksti bija nepatiesi un apmelojoši,» tiesas dokumentos raksta advokāts. «Raksti tiešā veidā nodarījuši [Džeksona brāļadēliem] personisku un profesionālu kaitējumu.»

Brāļi 5.jūlijā pieprasīja «Radar Online» izlabot rakstus, taču tīmekļa vietne atteicās to darīt, teikts lietā.

Maikla Džeksona mantojuma pārvaldītāji jūnijā nosauca «Radar Online» rakstu par «zemisku interneta klikšķu vācēju».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu