Sabilē svinēs Vīna svētkus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

No 27.jūlija līdz 31.jūlijam Sabilē jau 18.reizi svinēs Vīna svētkus, informēja Sabiles pilsētas un Abavas pagasta pārvaldes tūrisma organizatore Laura Markusa-Mārtinsone.

Svētki sāksies trešdienas, 27.jūlija, vakarā ar laivinieku saietu un muzikālo pikniku «Romantiskais plosts». Uz plosta Abavas upē muzicēs dziesminieki Valdis Atāls un Arnolds Kārklis. Ceturtdien, 28.jūlijā, notiks pasākums «Pilngadības svētki» un svētku atklāšanas gājiens, kā arī lauku zaļumballe kopā ar Rikardionu un grupu «Uzlūdz dāmas». Piektdien, 29.jūlijā, svētku apmeklētājus izklaidēs iluzionists Valdemārs Weiss, bet vakarā notiks grupas «Dzelzs vilks» koncerts.

Sestdiena, 30.jūlijs, būs svētku notikumiem visbagātākā diena. Apmeklētājus sagaidīs jau ierastās Vīna svētku radošās sētas «Vīnotava» un «Putotava» un amatnieku un vīndaru tirdziņš. Notiks arī teatralizēts gājiens «Skurbums pāriet, dullums nē», kura tēma būs «Sabiles atrakciju parks». Sestdienas vakarā svētku apmeklētājus priecēs uguns skulptūra Karātavu kalnā un svētku balle ar grupu «Sienāži» un DJ Ufo.

Svētku noslēgumā svētdien, 31.jūlijā, Sabilē ieradīsies klauni un notiks aktivitātes bērniem, kā arī mundruma gājiens pa Rambulīti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu