Apskati, kā divpadsmit gadu laikā mainījusies Eirovīzijas uzvarētāja Ruslana

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts

Kopš Ukrainas dziedātāja Ruslana uzvarēja Eirovīzijas dziesmu konkursā, izpildot kompozīciju «Wild dances», pagājuši 12 gadi, un māksliniece jau nosvinējusi četrdesmit trešo dzimšanas dienu. Apskati, kā šie gadi ietekmējuši Ruslanas ārieni!

Humora un mūzikas festivāla «Made in Ukraina» ietvaros Latvijā ieradās arī dziedātāja Ruslana, kuru visi atceramies no viņas enerģiskās, mežonīgās uzvaras Eirovīzijas dziesmu konkursā, izpildot savu hitu «Wild dances».

Foto: Kaspars Meinerts

Kopš mākslinieces uzvaras Eirovīzijā ir pagājuši 12 gadi. Vērojot Ruslanas šovu festivāla «Made in Ukraina» ietvaros, redzams, ka gadi nav atstājuši nekādu iespaidu uz sievietes uzstāšanās dinamiku.

Foto: Kaspars Meinerts

Dziedātāja aktīvi darbojās starptautiskajā mūzikas tirgū pāris gadus pēc Eirovīzijas dziesmu konkursa, vēlāk veltot savu enerģiju savas valsts Ukrainas mūzikas tirgum.

Ruslana ir pirmā māksliniece Ukrainā, kurai izdevies iegūt platīna disku, pateicoties albuma «Wild dances» pārdošanai.

Saka, ka gadi ietekmē ikvienu, kā tu vērtē Ruslanas vizuālās pārvērtības divpadsmit gadu laikā?

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu