Džilindžera sieva pēc medusmēneša nonākusi slimnīcā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram.com/grencberga/

Maija beigās latviešu režisors Dž.Dž.Džilindžers par sesto sievu apņēma Ingu Grencberu. Jaunais pāris pēc lielā notikuma devās vairāku nedēļu ilgā medusmēnesī pa Eiropu, tomēr šobrīd Grencberga sociālajos tīklos vēsta, ka nonākusi Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcā.

Inga Grencberga pie sociālajā vietnē «Instagram» publicētā attēla no Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas telpām ziņo, ka tikusi pie «sāpīgas slimības lapas». Uz draugu vaicājumiem, par to, kas tieši ir noticis Inga atbild: «Vecais labais stāsts par kondicionieru izraisītām sekām!».

«Ja atvaļinājuma beigās galvā iezibas doma: «varētu vēl bišķiņ' panekodarīt» - esiet precīzi savās vēlmēs, citādi ar domu spēku var tikt pie sāpīgas slimības lapas,» raksta Džilindžera sieva Inga Grencberga.

Inga liek noprast, ka pārcietusi arī operāciju, taču ziņo, ka šobrīd rit atveseļošanās process un arī veselības stāvoklis pamazām uzlabojas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu