Mūžībā aizgājusi skaistumkonkursu patronese Inta Fogele

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

59 gadu vecumā mūžībā aizgājusi Latvijas skaistumkonkursu patronese, agrākā aģentūras «Mis Latvija» vadītāja, uzņēmēja Inta Fogele. Pēkšņā nāves ziņa saņemta no Intas Fogeles tuvi stāvošiem cilvēkiem un to apstiprināja skaistumkonkursa «Mis un misters Latvija» valdes locekle Jūlija Muglere.

Inta uz mūža mājām devusies 19. jūlija naktī.

Par nāves iemeslu pagaidām nosaukts Intas veselības stāvoklis, kas turpinājis strauji pasliktināties.

«Ar vislielāko cieņu un mīlestību pret Intu Fogeli par to, ko viņa darījusi un gadiem ilgi auklējusi konkursu «Mis un Misters Latvija», ar lielām skumjam paziņojam, ka Inta ir devusies debesu valstībā,» Facebook vietnē raksta konkursa «Mis un Misters Latvija» rīkotāji.

Fogele nomirusi dažas dienas pirms «Mis un Misters Latvija 2016» fināla, kas norisināsies jau šajā nedēļas nogalē.

«Visus šos gadus, nesavtīgi strādājot konkursam,

Intas veselība tika iedragāta. Nevēlos runāt par detaļām, bet veselības problēmas bija, jo viņa strādāja nesavtīgi, smagi ieguldot sevi darbā.

Organizēt un uzturēt šo konkursu nebija viegli,» portālam stāsta «Mis un Misters Latvija» pārstāvis Jānis Mārtiņš Skuja.

Jau iepriekš tika rakstīts par Intas veselības stāvokļa biežajām krīzēm un viņas biežu atrašanos ārstniecības iestādēs.

2015. gada nogalē Inta veselības dēļ bija spiesta arī pamest savu sirdsdarbu - skaistumkonkursa «Mis un Misters Latvija» organizēšanu.

Inta Fogele ilgus gadus bija aģentūras «Mis Latvija» direktore, rīkojot skaistumkonkursus Latvijā un starptautiskā līmenī, rīkojot skaistumkonkursus «Miss un Misters Latvija» pieaugušajiem, kā arī skaistumkonkursus bērniem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu