Super viegla metode tiem, kuri vēlas sāk sarunāties angliski uzreiz!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Pirms divām nedēļām nevarēju salikt kopā kaut vai tos vārdus, kurus angļu valodā jau zināju. Jutos kā tāds bērns, kurš tikko sācis runāt. Tik muļķīgi manā vecumā! Taču tagad visi brīnās, kā tik pēkšņi esmu sākusi runāt angļu valodā,» stāsta Ingrīda Petrova (44), kura angļu valodu iemācījās, pateicoties unikālajai Šveices metodei. Lasi interviju ar Ingrīdu un uzzini, kā iegūt 55% atlaidi ātrai angļu valodas apguvei.

– Vai bijāt iepriekš apguvusi angļu valodu?

– Pavisam sen angļu valodu mācījos skolā, taču mācīšanās bija pavirša un bezmērķīga. Tolaik daudzi taču domāja - kuram gan angļu valoda būs vajadzīga? Tā arī pēc skolas beigšanas nevarēju izmantot pat tos dažus vārdus, ko jau zināju!

– Kas pamudināja sākt apgūt angļu valodu ar Šveices metodi?

– Darbā arvien biežāk nonācu situācijās, kad bija jāzina angļu valoda, bet īsti nevarēju salikt vārdus kopā. Par Šveices metodi man pastāstīja kolēģe, kura par to bija uzzinājusi internetā un izmēģinājusi. Likās ērti, ka nodarbības visu laiku ir pieejamas datorā. Tāpat mani paķēra tas, ka mācības izklausījās vieglas un ar garantētu rezultātu.

- Kā notika mācīšanās?

- Uzreiz piereģistrējos programmai un jau pēc īsa brīža visas nodarbības bija manā e-pastā. Mācīšanos ļoti atviegloja neierastā metode, kas būtiski atšķirās no tā, ko jūs jebkad būsiet redzējuši. Tāda klikšķināša uz bildītēm, raitā gaitā uz priekšu. Ik dienu atvēlēju programmai vien 15 minūtes, bet jau pēc nedēļas man izdevās skaidri izrunāt vārdus un izteikt domu. Daudz palīdzēja vienkāršie un vizuāli uztveramie uzdevumi. Un riktīgi forši, ka iesāktās mācības varēju turpināt jebkurā laikā.

- Cik labi Jūs zināt angļu valodu divas nedēļas pēc mācību uzsākšanas?

- Varu brīvi izstāstīt, ko domāju. Arī skatoties kino varu nelasīt subtitrus, jo tāpat saprotu. Kolēģi tagad arvien biežāk lūdz palīdzību, ja darbā nepieciešams runāt angliski.

- Ko Jūs novēlētu tiem, kas vēl nav sākuši apgūt angļu valodu?

- Aizmirstiet kautrību un iedomas, ka «es jau nevaru». Nedrīkst kavēties ne brīdi, laiks nestāv uz vietas. Jūs ātri sapratīsiet, kāpēc šī metode ir tik unikāla un vienkārša. Pasūti programmu un sāc mācīties sev ērtā laikā!

SwissLanguages.com piedāvā - iemācies runāt angliski 14 dienās vai saņem naudu atpakaļ. Tikai šodien - 20. jūlijā - saņem valodu programmu ar 55% atlaidi - tikai par 6.95€ (parastā cena EUR 16.95). Nenokavē! Pasūti programmu tagad, bet izmanto, kad vēlies. Atlaide tikai pirmajiem 100 interesentiem šodien.

Dodies uz www.SwissLanguages.com un saņem atlaidi savai valodu apmācības programmai

Lai aizsargātu informāciju sniegušās personas tiesības uz privāto dzīvi, personas identitāte ir mainīta un attēliem ir ilustratīvs raksturs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu