Festivāls harmoniskai un piepildītai dzīvei «Gara Vasara»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

30. un 31. jūlijā Līgatnes pagastā «Ratniekos» apmeklētājiem savas «maģiskās durvis» vērs festivāls «Gara Vasara», vienkopus pulcējot vairākus desmitus atzītu ārvalstu un vietējo pašizziņas prakšu meistaru, skolotāju un mūziķu no dažādām pasaules vietām. Divas dienas festivāla apmeklētāji varēs uzlabot savu pašsajūtu un veselīgi atpūsties, praktizējot jogu un meditāciju, izmēģināt dziedinošas elpošanas, kustību un cīņu mākslu terapijas, atraisīt savas radošās spējas skaņas, kustību un krāsu meistarklasēs, iegūt neaizmirstamas un patiesas emocijas iedvesmojošas mūzikas koncertos, kā arī baudīt nepiespiestu un sirsnīgu atmosfēru prom no ikdienas steigas un rūpēm draugu un domubiedru sabiedrībā.

Viedas prakses, radošas meistarklases un pasaules skaistākā mūzika

Pasākumā ikviens varēs iepazīties ar dažādu pasaules mācību un virzienu garīgajām praksēm – tantru, sūfiju ceļu, šamaņu rituāliem un budisma mācības pamatiem. Notiks radošās nodarbības, kurās apmeklētājiem būs iespēja darboties ar skaņu, balsi un krāsām, tāpat arī ikvienam būs iespēja iesaistīties vairākās deju un kustību meistarklasēs. Festivālā «Gara Vasara» notiks lekcijas par veselīgu dzīvesveidu, uzturu un dziedināšanu, savukārt par ķermeņa labsajūtu gādās pirtnieki un masieri.

Šie atklājumu un izzināšanas svētki būs piepildīti ar pasules skaistāko mūziku, Amazonijas šamaņu, Indijas rāgu, gongu un Āfrikas bungu meistaru, ģitāras un obertonās balss virtuozu izpildījumā. Sestdienas vakarā Visu Zvaigžņu koncertā uzstāsies Darlini, Herberts Kvinteros (Herbert Quinteros), Pepe Danza, Avī Adīrs (Avi Adir), Igors Ēzendams (Igor Ezendam) un citi mūziķi no Peru, Urugvajas, Izraēlas, Nīderlandes un citām pasaules valstīm.

Lai māmiņām un ģimenēm nebūtu jāuztraucas par to, kur likt savas atvases, festivālā būs īpašas aktivitātes un programma bērniem.Par svētku sajūtu rūpēsies pavāri, piedāvājot uz vietas gatavotu, svaigu, veselīgu veģetāru, vagānu un svaigēdāju maltīti.Pasākumā darbosiesveselīgo un modīgo preču tirdziņš, tējnīcas, saldumu un našķu bodītes.

Foto: publicitātes

Viss ir Tevī pašā

Šī gada festivāla moto - «Viss, kas tev ir vajadzīgs, atrodas tevī pašā». Apmeklētājiem būs iespēja ieskatīties un atklāt savu neierobežoto potenciālu, iemācoties jaunas tehnikas un paņēmienus ikdienas dzīves, veselības un pašsajūtas uzlabošanai. Uz «Gara Vasara» laipni aicināti ir gan tie, kuri ikdienā nodarbojas ar kādu no pašizziņas vai garīgajām praksēm, gan tie, kuri to nekad nav darījuši.

Pasākuma programma

Biļetes uz «Gara Vasara « iespējams iegādāties «Biļešu Serviss» kasēs un internetā.

«Gara Vasara» ir senākais, apmeklētākais un harmoniskākais pašizziņas un garīgās izaugsmes festivāls Baltijā. Tā mērķis irveidot vidi,kurā meklētājiem iepazīties ar dažādiem garīgo zināšanu un prakšu virzieniem, satikt savu skolotāju,atklāt savu iekšējo potenciālu un iedvesmoties no festivāla atvērtās un draudzīgās atmosfēras.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu