Rianas bekvokāliste apstiprina, ka vairs nav kopā ar Miku Ozoliņu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/miksozolins

Pirms nedēļas dažādos medijos parādījās informācija, ka režisors Miks Ozoliņš un dziedātājas Rianas bekvokāliste Kimberlija ir pašķīrušies. Ja pats Ozoliņš nekomentē attiecības, tad Kima paziņoja, ka izskanējusī informācija ir patiesa.

Kima izdevumam «Privātā dzīve» apstiprina, ka viņa un Miks ir uzsākuši katrs savu dzīvi, turklāt Miks jau atradis jaunu mīlu Džoneli Greju.

Sieviete uzskata, ka viņu dzīves privātās detaļas ir tādas pašas kā ikvienam pārim, kuri šķiras – nekas skaists vai ideāls.

Lai vai kā, Kima vairāk nav apbēdināta un iesaka klausīties viņas mūziku, lai uzzinātu, kas tieši notika pāra attiecībās, jo tur ir pateikta visa patiesība, kuru publiski viņa neizteiks aiz cieņas pret savu latviešu ģimeni, kuru joprojām mīl.

Nu sieviete vēlas, lai viņu kopīgajai meitai Eislijai ir labas attiecības ar tēvu, jo pats labākais ko vecāki spēj iemācīt bērnam ir beznosacījumu mīlestība.

Pats Ozoliņš un viņa jaunā mīla atteicās jebkuram Latvijas preses izdevumam komentēt savas attiecības.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu