Aktrise Ambera Hērda devusies uz randiņu ar bijušo sievu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kamēr aktieris Džonijs Deps pārdod savus īpašumus un mantu, lai tikai pēc iespējas mazāk būtu jāatdod nu jau gandrīz bijušajai sievai aktrisei Amberai Hērda, sieviete sākusi sakārtot savu privāto dzīvi un redzēta restorānā baudot romantiskas vakariņas bijušās mīļotās sievietes sabiedrībā.

Aktrise Ambera Hērda un fotogrāfe Tasja van Rī pieķertas ar piecu minūšu intervāliem dodoties vienā un tajā pašā restorānā.

Vēlāk sievietes redzētas sēžam pie viena galdiņam un baudām romantiskas vakariņas. Hērda bija paņēmusi līdzi savu Jorkšīras terjeru, kuru viņai reiz uzdāvināja fotogrāfe.

Baumo, ka viens no iemesliem, kāpēc Deps un Hērda šķiras ir vīrieša greizsirdība saistībā ar abu sieviešu tuvo draudzību.

Depa nevēlēšanos redzēt sievu kopā ar viņas bijušo mīļoto tikai paspilgtina fakts, ka sievietes divus gadus bija precējušās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu