Kura no slavenībām melo – reperis Kanje Vests vai dziedātāja Teilore Svifta?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kanje Vesta videoklips dziesmai «Famous» radīja sašutumu daudzās slavenībās, izrādās, dziesmas vārdi, kuros pieminētas vairākas slavenības nav pa prātam Teilorei Sviftai. Zvaigzne ir dusmīga, ka reperis iesaistījis viņu dziesmā bez tās piekrišanas. Turpretī Kanje Vests un viņa sieva Kima Kardašjana paziņo, ka Svifta bijusi par visu informēta un pat piedalījusies dziesmas tapšanas procesā.

Intervijā izdevumam «GQ» Kardašjana atzinusi, ka Svifta zinājusi par dziesmu, bet gribējusi izlikties, ka viņai tā tāpat kā citiem ir pārsteigums.

Kima zvērēja, ka viņas vīrs visu dara pēc noteikumiem, bet cilvēki savā egoismā nespēj samierināties ar viņa panākumiem.

Toties pats Kanje uzskata, ka šāda reakcija ir veids kā sevi padarīt par upuri, jo pirmo reizi izvēloties šādu taktiku Teilore sev pievērsa uzmanību un 2009.gadā iemantoja popularitāti.

Kanje arī piebilst, ka Svifta ne tikai bijusi informēta par dziesmas vārdiem, bet pati piedalījās dziesmas tapšanā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu