Ielūkojies Laimas Vaikules festivāla noslēguma dienas aizkulisēs

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

No 5. līdz 8. jūlijam Dzintaru koncertzālē norisināsies festivāls «Laima Vaikule Jūrmala Rendez Vous». Festivāla pēdējā dienā uz skatuves kāpa tādas zvaigznes kā Verka Serdjučka, Maksims Galkins, Intars Busulis, Lolita, Aleksandrs Buinovs un citi.

Pēc uzstāšanās zvaigznes labprāt pozēja fotogrāfiem, fotografējās kopā ar koncerta apmeklētājiem sniedza autogrāfus.

Bija mākslinieki, kuri izvēlējās nesēdēt aizkulisēs ,bet devās uz kādu no koncertzāles restorāniņiem, lai pavakariņotu, vai nobaudītu kādu kokteili.

Lielākā sensācija un gaidītais notikums gan apmeklētājiem , gan preses pārstāvjiem bija Maksima Galkina ierašanās, tiklīdz vīrietis izkāpa no automašīnas to ielenca fotogrāfu un žurnālistu pūlis, bet mākslinieks smaidot devās uz koncertzāli vien pasakot, ka priecājas atrasties Jūrmalā, kur bauda pludmales priekus.

Visiem par nožēlu slavenības sieva, primadonna Alla Pugačova bija izlēmusi palikt mājās ar bērniem, ne vērot vīra uzstāšanos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu